Бърз бизнес кредит

Бизнес кредит с минимален размер 100 000.00 лв. За фирми без кредитна история, нова фирма, при задължения към НАП, без доказан оборот или приходи

Тук можете да кандидатствате онлайн за бърз бизнес кредит с експресно одобрение. Това не е типичният кредит, който биха ви отпуснали банките. Кредитният продукт е предназначен за всякакъв вид бизнес инициативи в малкия и средния сектор. Можете да финансирате чрез заем онлайн бизнес, отварянето на магазин, наемането на персонал, плащането на първи наем и депозит, първоначално зареждане на стока, закупуването на земеделска земя и още много други.

Ние отлично разбираме, че бизнес средата в България е изключително конкурентна и трудна за участниците, които сега са решили да навлязат на пазара. Затова предлаганият бизнес кредит е за тези, които не отговарят на условията на банките за фирма с история, чисто кредитно досие, платени осигуровки и данъци и големи обезпечения. Настоящият кредитен продукт за тези, които имат затруднение да преодолеят традиционната система, за да станат част от икономиката.