Бърз онлайн кредит до 1000 лева

Дистанционно кандидатстване за по-високи суми

Сигурно мнозина потребители се чудят, как фирмите за бързи кредити определят минималния и максималния размер на заемите, които предлагат. Спомняме си, че преди години една от границите за суми по бързи кредити беше 399.00 лв., което бе продиктувано от определени законови условия. С повишаването на стандарта на населението се повишават и възможните суми за теглене.

Бърз онлайн кредит до 1000 леваПочти всички небанкови финансови институции предлагат бърз онлайн кредит до 1000 лева. Тук основният въпрос е, дали отговаряте на условията на фирмите за отпускането на подобна сума. Понякога се обявяват реклами за кредити до 2 000.00 и дори 3 000.00 лв., но не всеки потребител може да изтегли подобна сума.

Първо, компаниите правят оценка на всеки кредитополучател, дали може да си позволи да изплаща искания от него кредит. В този случай се взимат предвид доходите, кредитната история, разходите за домакинство и други детайли от финансовата характеристика. Възможно е някои фирми да не отпуснат бърз онлайн кредит до 1000 лева. Причината е, че имате вече друг кредит или защото доходите ви са недостатъчни за изплащането на седмичната или месечна вноска.

Друго условие е, когато компаниите искат първо да проверят надеждността на кредитополучателя, което може да се случи след отпускането на първи кредит за по-малка сума. Едва след като първият кредит е успешно върнат в срок и без забавяне или други проблеми, тогава фирмите стават по-склонни за увеличаване на максималния размер на на сумата. Някои компании дори използват това условие за маркетинг, като подканват техните вече съществуващи клиенти да изтеглят нов кредит с вече по-висока сума.

Кои фирми дават суми от 1000 лева

Като цяло почти няма фирма, която да предлага по-малък заем от бърз кредит онлайн до 1000 лева. Парите могат да получени в системата на EasyPay, чрез банков превод, в офис или по друг начин. Сумата от 1000 лв. е малко по-висока от средния размер на кредит, който по статистика се получава в България.

Потърсете компании с бърз онлайн кредит до 1000 лева