Бърз кредит онлайн без лихва

Безплатни заеми с бързо онлайн кандидатстване

В стремежа си да отговорят на динамичната конкуренция в бранша, повечето фирми за бързи кредити масово започнаха да предлагат бърз кредит онлайн без лихва. За клиентите, които не са се възползвали от тази услуга, има много въпросителни, които се повдигат при сблъсъка с този финансов продукт.

Бърз кредит онлайн без лихваЗащо е нужно на компаниите да предлагат безлихвени кредити? Основната причина е в създаването на нови клиенти. Най-често безлихвените заеми се предлагат с точно определени условия и не важат за всички суми и срокове. Например, заемът не може да надвишава 1 000,00 лв. и да с по-дълъг срок на връщане от 30-дневен.

Ако искате пари за по-дълъг период – оскъпяването вече влиза в сила. Още едно от условията на компаниите е взимането на бърз кредит онлайн без лихва да е в случай, че клиентът все още не се е възползвал от услугите на институцията. Някои фирми предлагат бърз заем за всяко първо и седмо теглене. Това означава, че при повторно теглене вече не можете да се възползвате от безлихвената оферта.

Трик или истина?

Естествено, най-важният въпрос е, подвеждат ли ни небанковите финансови институции с девиза „безлихвен кредит“. Поради законови причини с цел увеличаване на оскъпяването върху кредита, почти всички компании изискват както лихва, така и такса. Обърнете внимание за всяка конкретна оферта, дали включва отпадането и на таксите за обслужване или друго.

В случай, че видите реклама от типа „взимате 300.00 лв., връщате 300.00 лв.“, то най-вероятно наистина отпадат всички лихви такси за кредит, при спазването на определени условия. Възможно е обаче кредитът да е просто безлихвен, но с начисляване на такси, което превръща рекламния анонс в рекламен трик. Този анонс не е незаконен, но все пак е възможно да подведе потребителя.

В тази ситуация не се притеснявайте да задавате своите въпроси към кредитните консултанти от компанията. Дори и да получите тяхното уверение, четете внимателно условията по договорите си. И най-важното – спазвайте сроковете за връщане на всеки бърз кредит онлайн без лихва, за да можете да се възползвате от предимствата му.